oxfam logotyp

Köp våra gåvobevis!

Det är fint att ge(t)!

Uppmärksamma därför någon du tycker om med en rolig gåva som gör skillnad. Med ditt stöd kan vi förbättra livet för fler människor. När du köper ett gåvobevis kommer motsvarande belopp att skänkas till Oxfams arbete i världen. Tack för att du vill vara med och göra skillnad – för en jämlik framtid!

Våra olika gåvobevis

Tryckta gåvokort: Våra fysiska gåvokort är en fin gåva till alla och finns i flera olika motiv. När du valt ett motiv och gjort din beställning skickas gåvobeviset hem till dig så att du kan lägga till en personlig hälsning. Det är därför viktigt att du fyller i dina  kontaktuppgifter, inte mottagarens.

 

Digitala gåvobevis: Vi har tagit fram digitala versioner av våra uppskattade gåvokort. Korten skickas till mottagaren i ett sms, på det datum du själv väljer. Naturligtvis kan du lägga till en personlig hälsning på kortet. Du betalar enkelt ditt gåvokort med Swish.

Om du i stället vill skicka ett digitalt kort via e-post så kan vi skicka kortets framsida som en bild till dig efter genomför betalning. Kontakta givarservice så hjälper vi dig!

Har du frågor? Kontakta givarservice!

Kontakt